Home > Bestanden > PMSHost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PMSHost fout

PMSHost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PMSHost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PMSHost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Media Server Host. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PMSHost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PMSHost.exe bestandsinfo

Het proces Media Server Host hoort bij de software Media Server of Pinnacle Systems Media Service of Pinnacle Instant DVD Recorder of Studio 10 Bonus DVD van Pinnacle Systems (www.pinnaclesys.com)..

Omschrijving: pmshost.exe is onderdeel van het programma Pinnacle Media Server of van andere toepassingen van Pinnacle Systems. De Media Server wordt gebruikt om via het internet of via een lokaal netwerk video en andere media naar clients te sturen. Als zodanig kan het zijn dat het programma gebruik maakt van het netwerk. Als je dit programma niet gebruikt, dan kan het proces worden beëindigd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft PMSHost.exe niet nodig. PMSHost.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,152 bytes (86% van alle voorkomende bestanden) of 45,056 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/pmshost.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. PMSHost.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. PMSHost.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PMSHost.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het PMSHost.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PMSHost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PMSHost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.