Home > Bestanden > PNXSERVR.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PNXSERVR fout

PNXSERVR.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PNXSERVR.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PNXSERVR.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PNXSERVR.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PNXSERVR.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PNXSERVR.exe bestandsinfo

Het proces PNXSERVR.exe hoort bij de software Maple Mastery I of DirectX10 NCT Release (versie 2) van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft PNXSERVR.exe niet nodig. PNXSERVR.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" - typically C:\Program Files\Common Files\Canopus Shared\ProCoder 2\Kernel\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 389,120 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 188,416 bytes, 520,192 bytes, 466,944 bytes of 692,330 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/pnxservr.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Bestand PNXSERVR.exe is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PNXSERVR.exe. Controleer daarom het PNXSERVR.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PNXSERVR.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PNXSERVR scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.