Home > Bestanden > point32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een point32 fout

Point32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of point32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om point32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft IntelliPoint. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat point32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Point32.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft IntelliPoint of Cursor features application file hoort bij de software Microsoft IntelliPoint of Microsoft Pointing Device Software of www.microsoft.com/isapi/redi van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Point32.exe is een onderdeel van het Microsoft IntelliMouse driver / software-pakket, waarmee gebruikers toegang hebben tot de volledige functionaliteit van de muizen en aanwijzerproducten van het bedrijf. Het implementeert een pictogram in de system tray voor snelle toegang tot muisinstellingen, zoals de gevoeligheid en de knopopdrachten. Beëindiging van dit proces zal een schadelijke werking van speciale muis functies tot gevolg hebben, maar het apparaat moet blijven werken in een 'basic' mode.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft point32.exe niet nodig. Point32.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\Microsoft Hardware\Mouse\ of C:\Program Files\Microsoft IntelliPoint\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 176,128 bytes (46% van alle voorkomende bestanden), 217,088 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/point32.exe.html 
Point32.exe is geen Windows systeembestand. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het kan toetsenbordinputs onthouden. Point32.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als point32.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het point32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over point32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

point32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.