Home > Bestanden > pokki.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een pokki fout

Pokki.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of pokki.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om pokki.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Pokki. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat pokki.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Pokki.exe bestandsinfo

Het proces Pokki hoort bij de software Pokki van Pokki..

Omschrijving: Windows heeft pokki.exe niet nodig. Bestand pokki.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 7,519,512 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 8,252,744 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/pokki.exe.html 
Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is digitaal gesigneerd. Bestand pokki.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces is niet zichtbaar. Bestand pokki.exe is een bestand met Verisign signatuur. Pokki.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als pokki.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het pokki.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over pokki.exe, deel je kennis dan en help anderen.

pokki scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.