Home > Bestanden > PowerMenu.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PowerMenu fout

PowerMenu.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PowerMenu.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PowerMenu.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PowerMenu. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PowerMenu.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PowerMenu.exe bestandsinfo

Het proces PowerMenu hoort bij de software PowerMenu of Space Synthesizer van Thong Nguyen (www.abstractpath.com)..

Omschrijving: Windows heeft PowerMenu.exe niet nodig. PowerMenu.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden" of in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 57,344 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/powermenu.exe.html 
Bestand PowerMenu.exe is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, MACHINE\Run, User Shell Folders, Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

  • Als PowerMenu.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 57,344 bytes (75% van alle voorkomende bestanden) of 184,320 bytes. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, MACHINE\Run, User Shell Folders, Run).
    Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > PowerMenu).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PowerMenu.exe. Controleer daarom het PowerMenu.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PowerMenu.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PowerMenu scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.