Home > Bestanden > PowerReg Scheduler.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PowerReg Scheduler fout

PowerReg Scheduler.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PowerReg Scheduler.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PowerReg Scheduler.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PRegScheduler MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PowerReg Scheduler.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PowerReg Scheduler.exe bestandsinfo

Het proces PRegScheduler MFC Application hoort bij de software PRegScheduler Application of PRegScheduler MFC Application van onbekend..

Omschrijving: De PowerReg Scheduler.exe is onderdeel van de PowerRegister solution suite en kan niet opzichzelfstaand werken. Deze toepassing is geïntegreerd met andere software. Zodra de basis software wordt geïnstalleerd vraagt deze toepassing om informatie en speelt deze vervolgens door aan de daartoe bestemde ontvanger. Dit wordt vaak gebruikt gedurende het registreren van een product.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft PowerReg Scheduler.exe niet nodig. PowerReg Scheduler.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings" of soms in een submap van "C:\Program Files" of in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 256,000 bytes (52% van alle voorkomende bestanden), 225,280 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/powerreg%20scheduler.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders, DEFAULT\User Shell Folders, Shell Folders). Bestand PowerReg Scheduler.exe is geen Windows systeembestand. PowerReg Scheduler.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PowerReg Scheduler.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het PowerReg Scheduler.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PowerReg Scheduler.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PowerReg Scheduler scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.