Home > Bestanden > PowerS.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PowerS fout

PowerS.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PowerS.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PowerS.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update test. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PowerS.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PowerS.exe bestandsinfo

Het proces test hoort bij de software prolink test van prolink (www.prolink2u.com)..

Omschrijving: PowerS.exe wordt geïnstalleerd op computers met een videokaart van ProLink, of het is de BioMech Planar Motion Analysis software. Als je een ProLink videokaart hebt, moet je dit programma niet verwijderen, maar als dat niet zo is en je geen gebruik wilt maken van de BioMech Planar Motion Analysis software, kun je dit programma veilig verwijderen van je computer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft PowerS.exe niet nodig. Bestand PowerS.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 159,800 bytes (80% van alle voorkomende bestanden) of 159,805 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/powers.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is geen Windows systeemcomponent. PowerS.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PowerS.exe. Controleer daarom het PowerS.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PowerS.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PowerS scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.