Home > Bestanden > PresentationFontCache.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PresentationFontCache fout

PresentationFontCache.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PresentationFontCache.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PresentationFontCache.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PresentationFontCache.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PresentationFontCache.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PresentationFontCache.exe bestandsinfo

Het proces Windows Presentation Foundation Font Cache Service hoort bij de software Microsoft .NET Framework of Windows Presentation Foundation Font Cache (versie 3.0.0.0, Windows Presentation Foundation Font Cache 3.0...) of Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: PresentationFontCache.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. PresentationFontCache.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 46,104 bytes (69% van alle voorkomende bestanden), 42,856 bytes, 36,864 bytes, 42,840 bytes of 43,904 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/presentationfontcache.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. PresentationFontCache.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PresentationFontCache.exe. Controleer daarom het PresentationFontCache.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Door de virusscanner ESET NOD32 ANTIVIRUS 32 ben ik er achter gekomen dat er een programma PresentationFontCache.exe op mijn pc aanwezig is. Eerst was het programma aanwezig ineens was het verdwenen rara hoe kan dat? Is er een ander programma dat dit uitpakt en virtueel laat draaien? Als het programma zich zo gedraagt dan heb ik er we vraagtekens bij.
OnzichtbaarEnGeheim
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van PresentationFontCache.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
52 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over PresentationFontCache.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PresentationFontCache scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.