Home > Bestanden > prevx.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een prevx fout

Prevx.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of prevx.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om prevx.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Prevx 3.0. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat prevx.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Prevx.exe bestandsinfo

Het proces Prevx 3.0 of Prevx Computer Security Investigator hoort bij de software Prevx CSI of Prevx Edge van Prevx (www.prevx.com)..

Omschrijving: Windows heeft prevx.exe niet nodig. Prevx.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 4,150,840 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 6,416,120 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/prevx.exe.html 
Bestand prevx.exe is een bestand met Verisign signatuur. Bestand prevx.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Prevx.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Prevx.exe kan toepassingen monitoren, onthoud inputs, verbind met Internet en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als prevx.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het prevx.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over prevx.exe, deel je kennis dan en help anderen.

prevx scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.