Home > Bestanden > PrevxCSI.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PrevxCSI fout

PrevxCSI.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PrevxCSI.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PrevxCSI.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Prevx Computer Security Investigator. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PrevxCSI.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PrevxCSI.exe bestandsinfo

Het proces Prevx Computer Security Investigator hoort bij de software Prevx CSI of Prevx of Prevx Computer Security Investigator of Prevx CSI Plus van Prevx (www.prevx.com)..

Omschrijving: Windows heeft PrevxCSI.exe niet nodig. PrevxCSI.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 92,160 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 927,288 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/prevxcsi.exe.html 
PrevxCSI.exe is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Er is geen omschrijving van het programma. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. PrevxCSI.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Als PrevxCSI.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 14% gevaarlijk. Bestandsformaat is 89,600 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Bestand PrevxCSI.exe is geen Windows systeemcomponent. PrevxCSI.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PrevxCSI.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het PrevxCSI.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PrevxCSI.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PrevxCSI scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.