Home > Bestanden > PriceGongIE.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PriceGongIE fout

PriceGongIE.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PriceGongIE.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PriceGongIE.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PriceGong Comparative Shopping Tool. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PriceGongIE.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PriceGongIE.dll bestandsinfo

Het proces PriceGong Comparative Shopping Tool of PriceGong - Price Comparison hoort bij de software PriceGong van PriceGong (www.pricegong.com)..

Omschrijving: Windows heeft PriceGongIE.dll niet nodig. PriceGongIE.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 353,656 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 386,424 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/pricegongie.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is D2A2595C-4FE4-4315-AA9B-19DBD6271B71 of 1631550F-191D-4826-B069-D9439253D926. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows systeembestand. Bestand PriceGongIE.dll is een bestand met Verisign signatuur. PriceGongIE.dll kan verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PriceGongIE.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het PriceGongIE.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over PriceGongIE.dll, deel je kennis dan en help anderen.

PriceGongIE scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.