Home > Bestanden > PrintCtrl.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PrintCtrl fout

PrintCtrl.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PrintCtrl.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PrintCtrl.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PrintCtrl. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PrintCtrl.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PrintCtrl.exe bestandsinfo

Het proces PrintCtrl (versie 64bit) hoort bij de software PrintCtrl of Printer Control van ActMask Co.,Ltd - HTTP://WWW.ALL2PDF.COM..

Omschrijving: Windows heeft PrintCtrl.exe niet nodig. PrintCtrl.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 65,536 bytes (52% van alle voorkomende bestanden), 77,824 bytes, 73,728 bytes of 69,632 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/printctrl.exe.html 
Bestand PrintCtrl.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PrintCtrl.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het PrintCtrl.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over PrintCtrl.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PrintCtrl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.