Home > Bestanden > printer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus printer te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen printer.exe als malware, bijv. Kaspersky herkent het als Trojan.Win32.Qhost.qi of Hoax.Win32.Fera.m, en Microsoft herkent het als Trojan:Win32/Wantvi.A of Trojan:Win32/Rundis.A.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de printer.exe worm

Hints om printer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AntiVirus. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat printer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Printer.exe bestandsinfo

Het proces AntiVirus (versie 2007 Pro) hoort bij de software Anvivirus Application van Microsoft Co (www.microsoft.com)..

Omschrijving: printer.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Printer.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 7,680 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 16,896 bytes, 9,728 bytes, 24,070 bytes of 14,848 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/printer.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Winlogon\Shell, MACHINE\Run). Er is geen omschrijving van het programma. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het printer.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over printer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

printer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.