Home > Bestanden > prio.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus prio te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen prio.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de prio.dll worm

Hints om prio.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Prio Process Control. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat prio.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Prio.dll bestandsinfo

Het proces Prio Process Control hoort bij de software Prio - Process Priority Control of eBoostr (versie 3) van O&K Software (www.prnwatch.com) of Xeno..

Omschrijving: prio.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand prio.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 10,264 bytes (96% van alle voorkomende bestanden) of 5,120 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/prio.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows kernbestand. Bestand prio.dll is digitaal gesigneerd. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). prio.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk.

Als prio.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk. Bestandsformaat is 11,000 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 10,512 bytes en nog 4 varianten. Er is geen omschrijving van het programma. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeemcomponent. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs).
De software ontwikkelaar Prnwatch biedt een uninstaller aan (Configuratiescherm->Software->Prio of eBoostr 3).

Belangrijk: Controleer het prio.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over prio.dll, deel je kennis dan en help anderen.

prio scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.