Home > Bestanden > PRISMSVR.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PRISMSVR fout

PRISMSVR.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PRISMSVR.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PRISMSVR.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PRISM Profiles Server Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PRISMSVR.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PRISMSVR.exe bestandsinfo

Het proces PRISM Profiles Server Module hoort bij de software PRISM Wireless LAN of SMC2835W (versie 2.4GHz 54 Mbps) of U.S. Robotics Wireless USB of PRISM Profiles Server Module of 3Com OfficeConnect Wireless van Conexant Systems (www.conexant.com) of GlobespanVirata (www.intersil.com/globespanvirata)..

Omschrijving: prismsvr.exe wordt gebruikt door draadloze netwerkkaarten die de het Prism stuurprogramma gebruiken. Het biedt toegang tot extra instellingsmogelijkheden van je netwerkkaart. Als je deze functionaliteiten niet nodig hebt, dan kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft PRISMSVR.exe niet nodig. PRISMSVR.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 - generally C:\WINDOWS\system32\ of C:\Program Files\Siemens\Gigaset USB Adapter 54\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 327,769 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 290,905 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/prismsvr.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Bestand PRISMSVR.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. PRISMSVR.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

  • Als PRISMSVR.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk. Bestandsformaat is 295,001 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 290,905 bytes. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run).
    Als u problemen heeft met PRISMSVR.exe, kunt u de software SpeedTouch 120g Wireless USB Monitor of PRISM Wireless Communications verwijderen via de "Programma's wijzigen of verwijderen" functie in het Windows Configuratiescherm, vraag ondersteuning van de software ontwikkelaar Technicolor of update [1][2] het programma naar de nieuwste versie.
  • Als PRISMSVR.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk. Bestandsformaat is 417,881 bytes. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. PRISMSVR.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PRISMSVR.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het PRISMSVR.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PRISMSVR.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PRISMSVR scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.