Home > Bestanden > procexp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een procexp fout

Procexp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of procexp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om procexp.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Sysinternals Process Explorer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat procexp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Procexp.exe bestandsinfo

Het proces Sysinternals Process Explorer hoort bij de software Process Explorer of Sysinternals Utilities van Sysinternals - www.sysinternals.com (technet.microsoft.com/en-us/sysinternals) of Sysinternals (technet.microsoft.com/en-us/sysinternals) of Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft procexp.exe niet nodig. Procexp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 4,766,000 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 3,564,584 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/procexp.exe.html 
Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Procexp.exe is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Procexp.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk.

 • Als procexp.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,564,584 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 3,550,592 bytes en nog 5 varianten. Procexp.exe is geen Windows systeembestand. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Procexp.exe kan toepassingen monitoren.
  Als u problemen heeft met procexp.exe, kunt u Sysinternals Utilities verwijderen, of proberen ondersteuning te krijgen van de software ontwikkelaar. Klik op Sysinternals Utilities in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of klik op technet.microsoft.com om de website van de ontwikkelaar te bezoeken.
 • Als procexp.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,522,600 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 2,738,264 bytes, 2,691,192 bytes, 3,550,064 bytes of 4,754,224 bytes. Bestand procexp.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows systeembestand. Procexp.exe kan toepassingen monitoren.
  Als u problemen heeft met procexp.exe, kunt u Sysinternals Utilities verwijderen, of proberen ondersteuning te krijgen van de software ontwikkelaar. Klik op Sysinternals Utilities in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of klik op technet.microsoft.com om de website van de ontwikkelaar te bezoeken.
 • Als procexp.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,712,200 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 4,845,856 bytes, 3,887,480 bytes of 4,777,280 bytes.
 • Als procexp.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 8% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,522,600 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 3,523,624 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als procexp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het procexp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over procexp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

procexp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.