Home > Bestanden > PromptService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus PromptService te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen PromptService.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de PromptService.exe worm

Hints om PromptService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Pwd Prompt Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PromptService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PromptService.exe bestandsinfo

Het proces Pwd Prompt Service of Security Data Software hoort bij de software PwdPrompt Service of Folder Protect van New Softwares.net (www.newsoftwares.net)..

Omschrijving: PromptService.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. PromptService.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 266,240 bytes (78% van alle voorkomende bestanden) of 279,760 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/promptservice.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand PromptService.exe is geen Windows kernbestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. PromptService.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het PromptService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over PromptService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PromptService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.