Home > Bestanden > protector.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een protector fout

Protector.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of protector.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om protector.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update bProtector. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat protector.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Protector.dll bestandsinfo

Het proces bProtector of API Guard hoort bij de software bProtector of Tenebril Protector van Performersoft of bProtector of Tenebril (www.tenebril.com)..

Omschrijving: Windows heeft protector.dll niet nodig. Bestand protector.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 790,520 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 748,544 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/protector.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het bestand heeft een digitale signatuur. Protector.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk.

  • Als protector.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,718,264 bytes (52% van alle voorkomende bestanden), 2,008,096 bytes of 2,004,472 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Bestand protector.dll is geen Windows systeembestand. Protector.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
  • Als protector.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,718,264 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 2,008,096 bytes of 2,004,472 bytes. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Het bestand is geen Windows systeembestand. Protector.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als protector.dll. Controleer daarom het protector.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over protector.dll, deel je kennis dan en help anderen.

protector scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.