Home > Bestanden > ps2.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ps2 fout

Ps2.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ps2.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ps2.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PS2 EXE. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ps2.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ps2.exe bestandsinfo

Het proces PS2 EXE hoort bij de software Hewlett-Packard Company (versie PS2 EXE) van Hewlett-Packard Company (www.hp.com)..

Omschrijving: ps2.exe is een driver die de werking van speciale toetsen en functies op bepaalde Hewlett Packard multimedia toetsenborden mogelijk maakt. Deze extra's omvatten de mogelijkheid om het audio-volume van het toetsenbord te verhogen of verlagen, of de webbrowser te starten. Het programma implementeert ook een systeem pictogram om toegang te krijgen tot de configuratie-opties. Het proces is niet strikt noodzakelijk voor het functioneren van het systeem, maar het beëindigen kan leiden tot een verlies van deze bijzondere mogelijkheden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ps2.exe niet nodig. Ps2.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Program Files" - generally C:\WINDOWS\system32\ of C:\hp\drivers\keyboard\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 81,920 bytes (63% van alle voorkomende bestanden), 90,112 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ps2.exe.html 
Ps2.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma heeft geen zichtbaar venster. Ps2.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ps2.exe. Controleer daarom het ps2.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ps2.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ps2 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.