Home > Bestanden > PSDrt.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PSDrt fout

PSDrt.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PSDrt.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PSDrt.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PSD Runtime Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PSDrt.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PSDrt.exe bestandsinfo

Het proces PSD Runtime Application hoort bij de software Infineon Personal Secure Drive of Infineon TPM Professional of Embedded Security for HP of Embedded Security for HP ProtectTools of Infineon TPM Software van Infineon Technologies AG (www.infineon.com)..

Omschrijving: Windows heeft PSDrt.exe niet nodig. Bestand PSDrt.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 131,072 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 136,736 bytes, 185,624 bytes, 181,792 bytes of 312,608 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/psdrt.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het is een bestand met Verisign signatuur. Bestand PSDrt.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. PSDrt.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PSDrt.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het PSDrt.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PSDrt.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PSDrt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.