Home > Bestanden > PSDrvCheck.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PSDrvCheck fout

PSDrvCheck.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PSDrvCheck.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PSDrvCheck.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update InstantCopy. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PSDrvCheck.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PSDrvCheck.exe bestandsinfo

Het proces InstantCopy hoort bij de software RAPID (Studio (versie 10)) of RAPID of Whiz Kid US - Web World - The of RAPID (Liquid) of InstantCopy of Pinnacle InstantCD/DVD Suite van Pinnacle Systems (www.pinnaclesys.com) of Pinnacle Systems GmbH (www.pinnaclesys.com)..

Omschrijving: PSDrvChk.exe is een onderdeel van Pinnacle's InstantCopy, een programma gebruikt voor het dupliceren van CD's en DVD's. Dit proces is verantwoordelijk voor de controle van de drivers van de hardware-apparaten die door InstantCopy worden gebruikt en zorgt voor compatibiliteit. Het is niet essentieel voor de werking ervan, maar beëindiging kan problemen met het bovengenoemde onderdeel veroorzaken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft PSDrvCheck.exe niet nodig. PSDrvCheck.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows\System32 of in een submap van C:\Windows - e.g. C:\WINDOWS\system32\ of C:\Program Files\pinnacle\edition 5\program\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 406,016 bytes (83% van alle voorkomende bestanden), 396,800 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/psdrvcheck.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). PSDrvCheck.exe is geen Windows kernbestand. PSDrvCheck.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

  • Als PSDrvCheck.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 393,728 bytes (60% van alle voorkomende bestanden) of 406,016 bytes. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand PSDrvCheck.exe is geen Windows kernbestand. PSDrvCheck.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PSDrvCheck.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het PSDrvCheck.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PSDrvCheck.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PSDrvCheck scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.