Home > Bestanden > ptipbmf.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ptipbmf fout

Ptipbmf.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ptipbmf.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ptipbmf.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ptipbmf DLL. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ptipbmf.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ptipbmf.dll bestandsinfo

Het proces ptipbmf DLL of fasttraktype DLL hoort bij de software fasttraktype Dynamic Link Library van Promise Technology (www.promise.com)..

Omschrijving: Windows heeft ptipbmf.dll niet nodig. Ptipbmf.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 118,784 bytes (91% van alle voorkomende bestanden) of 24,576 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ptipbmf.dll.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeembestand. Het is een bestand met Microsoft signatuur. Ptipbmf.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 7% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ptipbmf.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het ptipbmf.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ptipbmf.dll, deel je kennis dan en help anderen.

ptipbmf scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.