Home > Bestanden > qconsvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een qconsvc fout

Qconsvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of qconsvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om qconsvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IBM Access Connections. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat qconsvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Qconsvc.exe bestandsinfo

Het proces IBM Access Connections - Service Component of ThinkVantage Access Connections - Service Component hoort bij de software IBM ThinkPad Utility of Lenovo ThinkPad Utility van IBM (www.ibm.com) of Lenovo (www.lenovo.com)..

Omschrijving: De IBM Access Connections Service is een onderdeel van een groter pakket van software utilities geïnstalleerd op de Thinkpad notebook PC's van Lenovo (voorheen IBM). Het is verantwoordelijk voor het beheer van netwerk-aansluitingen voor de PC, zodat u belangrijke instellingen zoals uw IP-adres en DNS-server kan wijzigen. Het is aanbevolen dat deze worden uitgevoerd op Thinkpad PC's om verlies van functionaliteit te vermijden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft qconsvc.exe niet nodig. Qconsvc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,152 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 73,728 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/qconsvc.exe.html 
Bestand qconsvc.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als qconsvc.exe. Controleer daarom het qconsvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over qconsvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

qconsvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.