Home > Bestanden > QOELoader.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een QOELoader fout

QOELoader.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of QOELoader.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om QOELoader.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update QOELoader Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat QOELoader.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

QOELoader.exe bestandsinfo

Het proces QOELoader Application hoort bij de software CA Internet Security Suite of QOELoader Application of CA eTrust Internet Security of Qurb of CA Desktop DNA Migrator van CA (www.ca.com) of Qurb (www.qurb.com) of Computer Associates (www.ca.com)..

Omschrijving: QOELoader.exe is het Qurb Outlook Express proces en maakt onderdeel uit van de CA AntiSpam (ook wel Qurb AntiSpam genoemd). Daarbij kan deze ook gevonden worden in combinatie met de CA Etrust Firewall. Met dit proces kan spam email tegengehouden worden en worden binnenkomende emails gescreend op bedreigingen alvorens afgeleverd te worden aan de gebruiker. De emails krijgen bovendien een verificatie tag met de bevindingen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft QOELoader.exe niet nodig. QOELoader.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\CA\eTrust EZ Armor\eTrust EZ Anti-Spam\QSP-2.1.212.0\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 14,088 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 6,656 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/qoeloader.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, User Shell Folders, Run). Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. QOELoader.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als QOELoader.exe. Controleer daarom het QOELoader.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over QOELoader.exe, deel je kennis dan en help anderen.

QOELoader scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.