Home > Bestanden > QTTask.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een QTTask fout

QTTask.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of QTTask.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om QTTask.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update QuickTime Task. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat QTTask.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

QTTask.exe bestandsinfo

Het proces QuickTime Task of Windows Explorer of QuickTime hoort bij de software QuickTime of QuickTime Task of Browser Toolbar of Storm Codec of Whiz Kid US - Web World - The of AcroRdWin of IExplorer add-on of QuickTime Alternative van Apple (www.apple.com) of Apple Computer (www.apple.com) of Microsoft (www.microsoft.com) of MS..

Omschrijving: Met dit pictogram kunt u QuickTime vanuit het systeemvak installeren, het is een handig onderdeel van QuickTime. Natuurlijk starten de meeste gebruikers QuickTime zowieso niet handmatig op, maar laten ze het programma automatisch opstarten wanneer een mediabestand wordt geopend. Dit pictogram is niet vereist voor het uitvoeren van QuickTime en wordt vaak uitgeschakeld door gebruikers om systeembronnen te sparen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft QTTask.exe niet nodig. QTTask.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in C:\ - common is C:\Program Files\QuickTime\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 282,624 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 98,304 bytes en nog 24 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/qttask.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. QTTask.exe is geen Windows systeembestand. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. QTTask.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk.

  • Als QTTask.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 28,672 bytes (87% van alle voorkomende bestanden), 98,304 bytes, 77,824 bytes of 792,064 bytes. QTTask.exe is geen Windows systeembestand. Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). QTTask.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als QTTask.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 28,672 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Bestand QTTask.exe is geen Windows systeembestand.
  • Als QTTask.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 466,944 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als QTTask.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het QTTask.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
84 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over QTTask.exe, deel je kennis dan en help anderen.

QTTask scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.