Home > Bestanden > quickset.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een quickset fout

Quickset.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of quickset.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om quickset.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update QuickSet MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat quickset.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Quickset.exe bestandsinfo

Het proces QuickSet MFC Application of QuickSet hoort bij de software QuickSet Application of Quickset64 of QuickSet32 of v2.3 NSHP CECPV Calculator van Dell (www.dell.com)..

Omschrijving: quickset.exe is een proces dat automatisch wordt geïnstalleerd op computers van Dell Corporation. Hiermee kunt u power management instellingen van uw computer wijzigen, om u te helpen met balance performance en stroombesparing, vooral op notebooks. Ook kunt u hiermee toegang verkrijgen tot diagnostische routines die u helpen indien u problemen krijgt met uw computer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft quickset.exe niet nodig. Quickset.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mostly C:\Program Files\Dell\QuickSet\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,032,192 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 606,208 bytes en nog 40 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/quickset.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Quickset.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als quickset.exe. Controleer daarom het quickset.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
91 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over quickset.exe, deel je kennis dan en help anderen.

quickset scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.