Home > Bestanden > r_server.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een r_server fout

R_server.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of r_server.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om r_server.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Remote control tool. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat r_server.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

R_server.exe bestandsinfo

Het proces Remote control tool of Remote Administrator (versie v2.1) hoort bij de software Remote Administrator of Remote Administrator Service of tSpace Internet Shortcut of Sunbelt Remote Administrator van onbekend..

Omschrijving: r_server.exe is onderdeel van een pakket van gereedschappen voor het beheren van computers op afstand. Met deze gereedschappen kun je van op afstand een server beheren. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft r_server.exe niet nodig. Bestand r_server.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Program Files" of in de map C:\Windows of in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 241,664 bytes (48% van alle voorkomende bestanden), 724,992 bytes, 708,608 bytes of 184,320 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/r_server.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Bestand r_server.exe is geen Windows kernbestand. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als r_server.exe. Controleer daarom het r_server.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
70 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over r_server.exe, deel je kennis dan en help anderen.

r_server scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.