Home > Bestanden > rapimgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een rapimgr fout

Rapimgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of rapimgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om rapimgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ActiveSync RAPI Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat rapimgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Rapimgr.exe bestandsinfo

Het proces ActiveSync RAPI Manager of srv Microsoft hoort bij de software Microsoft ActiveSync van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft rapimgr.exe niet nodig. Rapimgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 199,464 bytes (59% van alle voorkomende bestanden), 187,176 bytes, 180,224 bytes of 176,128 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/rapimgr.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Bestand rapimgr.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het is digitaal gesigneerd. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

  • Als rapimgr.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 90,112 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is geen Windows kernbestand. Rapimgr.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
  • Als rapimgr.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 33,280 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Bestand rapimgr.exe is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als rapimgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het rapimgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
60 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over rapimgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

rapimgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.