Home > Bestanden > RapportMgmtService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een RapportMgmtService fout

RapportMgmtService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of RapportMgmtService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om RapportMgmtService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RapportMgmtService. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RapportMgmtService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RapportMgmtService.exe bestandsinfo

Het proces RapportMgmtService hoort bij de software Rapport of Rapport Management Service of Trusteer Endpoint Protection van Trusteer (www.trusteer.com)..

Omschrijving: RapportMgmtService.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. RapportMgmtService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 931,640 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 870,200 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/rapportmgmtservice.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Bestand RapportMgmtService.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. RapportMgmtService.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. De toepassing kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. RapportMgmtService.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als RapportMgmtService.exe. Controleer daarom het RapportMgmtService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

RapportMgmtService.exe is onderdeel van Trusteer Rapport dat o.a. gebruikt wordt om het internet verkeer met banken de controleren ( internet betalen)
Eddy
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van RapportMgmtService.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
46 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het neutraal beoordeeld.
Als je meer weet over RapportMgmtService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

RapportMgmtService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.