Home > Bestanden > RapportService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een RapportService fout

RapportService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of RapportService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om RapportService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RapportService. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RapportService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RapportService.exe bestandsinfo

Het proces RapportService hoort bij de software Rapport van Trusteer (www.trusteer.com)..

Omschrijving: Windows heeft RapportService.exe niet nodig. Bestand RapportService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,266,920 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 1,303,784 bytes en nog 25 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/rapportservice.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. RapportService.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

Als RapportService.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,476,312 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 1,673,048 bytes of 1,652,536 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Bestand RapportService.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run). RapportService.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als RapportService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het RapportService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over RapportService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

RapportService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.