Home > Bestanden > RaRegistry.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een RaRegistry fout

RaRegistry.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of RaRegistry.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om RaRegistry.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RalinkRegistryWriter. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RaRegistry.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RaRegistry.exe bestandsinfo

Het proces RalinkRegistryWriter hoort bij de software Ralink RalinkRegistryWriter of Wireless N-lite USB Adapter Utility van Ralink Technology (www.ralinktech.com)..

Omschrijving: Windows heeft RaRegistry.exe niet nodig. Bestand RaRegistry.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 185,632 bytes (48% van alle voorkomende bestanden), 372,736 bytes, 374,112 bytes, 375,872 bytes of 193,888 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/raregistry.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als RaRegistry.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het RaRegistry.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over RaRegistry.exe, deel je kennis dan en help anderen.

RaRegistry scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.