Home > Bestanden > RAVCpl64.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een RAVCpl64 fout

RAVCpl64.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of RAVCpl64.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om RAVCpl64.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Realtek HD Audio Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RAVCpl64.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RAVCpl64.exe bestandsinfo

Het proces Realtek HD Audio Manager of HD Audio Control Panel hoort bij de software Realtek High Definition Audio Driver of HD Audio Control Panel of Realtek High Definition Audio van Realtek Semiconductor (www.realtek.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft RAVCpl64.exe niet nodig. RAVCpl64.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 13,179,660 bytes (11% van alle voorkomende bestanden), 10,920,552 bytes en nog 26 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ravcpl64.exe.html 
RAVCpl64.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand RAVCpl64.exe is geen Windows systeemcomponent. RAVCpl64.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het programma is niet zichtbaar. RAVCpl64.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk.

Als RAVCpl64.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk. Bestandsformaat is 5,641,728 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 4,929,024 bytes en nog 5 varianten. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Programma is niet zichtbaar. Bestand RAVCpl64.exe is geen Windows systeemcomponent. RAVCpl64.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als RAVCpl64.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het RAVCpl64.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over RAVCpl64.exe, deel je kennis dan en help anderen.

RAVCpl64 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.