Home > Bestanden > reader_s.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus reader_s te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen reader_s.exe als malware, b.v. Symantec herkent het als Trojan Horse of Backdoor.Trojan, en Microsoft herkent het als TrojanDownloader:Win32/Cutwail.gen!B of Trojan:Win32/Small.CI.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de reader_s.exe worm

Hints om reader_s.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Attribute Utility. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat reader_s.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Reader_s.exe bestandsinfo

Het proces Attribute Utility of PE Explorer of 32-bit Setup Launcher of MS ASIO Ldr of CTF Loader of Recover Files Utility of Message Queuing Service of Portable NX

hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Microsoft® Windows (versie 2000 Operating System) of PE Explorer of InstallShield of PNX of Kernel Veryfier

van Microsoft (www.microsoft.com) of Heaventools Software (www.heaventools.com) of InstallShield Software (www.installshield.com) of eSXi (www.vmware.com) of Portable Library..

Omschrijving: reader_s.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Reader_s.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 36,352 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 47,104 bytes en nog 23 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/reader_s.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, DEFAULT\Run, Run). Reader_s.exe kan andere programma's manipuleren en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

  • Als reader_s.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk. Bestandsformaat is 36,352 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 47,104 bytes en nog 11 varianten. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, DEFAULT\Run, Run). Het programma is niet zichtbaar. Reader_s.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
  • Als reader_s.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 36,864 bytes. Bestand reader_s.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. Reader_s.exe is geen Windows systeemcomponent. Reader_s.exe kan andere programma's manipuleren.
  • Als reader_s.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 26,624 bytes.

Belangrijk: Controleer het reader_s.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over reader_s.exe, deel je kennis dan en help anderen.

reader_s scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.