Home > Bestanden > Reader_sl.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Reader_sl fout

Reader_sl.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Reader_sl.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Reader_sl.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Adobe Acrobat SpeedLauncher. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Reader_sl.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Reader_sl.exe bestandsinfo

Het proces Adobe Acrobat SpeedLauncher of Adobe Reader (versie 8.3.1, 9.1, 9, 8.2.0) hoort bij de software Adobe Acrobat of Adobe Reader (versie 9, 8) of Adobe Reader X of Adobe Reader X MUI of Adobe Reader XI of Adobe Photoshop (versie CS5) of Adobe Acrobat SpeedLauncher of Elements (versie 9 Organizer) van Adobe Systems (www.adobe.com)..

Omschrijving: Een "speed launcher" is in wezen een programma dat bepaalde componenten van een ander programma oplaadt, zodat als later het programma zelf nodig is, het sneller kan opstarten. Deze is voor Adobe Reader, waarmee u Acrobat (PDF) bestanden hetzij zelfstandig of in uw browser kan lezen. Dit is een gemaksprogramma en sommigen zijn van mening dat het gebruik ervan bij het opstarten niet nodig is (het besturingssysteem zal alleen een beetje vertraging oplopem bij het eerste gebruik van een PDF-bestand.)

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Reader_sl.exe niet nodig. Reader_sl.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 39,792 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 29,696 bytes en nog 26 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/reader_sl.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeembestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders). Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Reader_sl.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Reader_sl.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
67 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Reader_sl.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Reader_sl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.