Home > Bestanden > READREG.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een READREG fout

READREG.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of READREG.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om READREG.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ReadReg MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat READREG.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

READREG.exe bestandsinfo

Het proces ReadReg MFC Application hoort bij de software ReadReg Application van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: Windows heeft READREG.exe niet nodig. READREG.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 38,400 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/readreg.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: DEFAULT\Run, MACHINE\Run, MACHINE\RunOnce). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 8% gevaarlijk.

Als READREG.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk. Bestandsformaat is 180,224 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 35,840 bytes of 176,128 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: DEFAULT\Run, MACHINE\Run, MACHINE\RunOnce). Het is geen Windows kernbestand. READREG.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als READREG.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het READREG.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over READREG.exe, deel je kennis dan en help anderen.

READREG scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.