Home > Bestanden > realplay.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een realplay fout

Realplay.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of realplay.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om realplay.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RealPlayer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat realplay.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Realplay.exe bestandsinfo

Het proces RealPlayer hoort bij de software RealPlayer (versie (32-bit)) van RealNetworks (www.realnetworks.com)..

Omschrijving: RealPlay.exe is het uitvoerende bestand van de RealPlayer applicatie; het merk dat met multimedia bestanden werkt met .rm extensies. Als het bestand eenmaal uitgevoerd is neemt het een plaatsje in op de system tray. RealPlayer wordt vervolgens geactiveerd als op het icoontje geklikt wordt. De Player heeft alle kenmerken van een standaard multimedia speler en een download functie waarmee online video’s met een klik van de muis gedownload kunnen worden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft realplay.exe niet nodig. Realplay.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mostly C:\Program Files\Real\RealPlayer\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 26,112 bytes (76% van alle voorkomende bestanden), 214,560 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/realplay.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices). Realplay.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als realplay.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het realplay.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over realplay.exe, deel je kennis dan en help anderen.

realplay scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.