Home > Bestanden > realsched.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een realsched fout

Realsched.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of realsched.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om realsched.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RealNetworks Scheduler. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat realsched.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Realsched.exe bestandsinfo

Het proces RealNetworks Scheduler of realsched.exe" -osboot of OxyCrypt hoort bij de software RealPlayer (versie (32-bit)) of RealOne Player (versie (32-bit)) of RealPlayer Scheduler of RealNetworks Scheduler of Vista Codec Package of RealPlayer Enterprise of MpcStar of Shell executable of Setup van RealNetworks (www.realnetworks.com) of Oxy by HansKanns..

Omschrijving: realsched.exe is de Real Networks Scheduler, die geïnstalleerd is als onderdeel van de RealOne Player, wordt soms als "evntsvc" weergegeven. Deze wordt gebruikt om snel andere RealOne Player onderdelen diverse taken te laten uitvoeren en om de RealNetworks Media Type Helper, die controles van bestandstypen behandeld door de RealOne Player uitvoert. Sommige PC-gebruikers schakelen dit uit want het is niet essentieel en verbruikt veel CPU cycli.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft realsched.exe niet nodig. Realsched.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" - common is C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 180,269 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 185,896 bytes en nog 14 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/realsched.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Realsched.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

  • Als realsched.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk. Bestandsformaat is 296,056 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 273,544 bytes en nog 8 varianten. Bestand realsched.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. De toepassing is niet zichtbaar. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Realsched.exe kan zichzelf verbergen, toepassingen monitoren en onthoud inputs.
  • Als realsched.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 125,440 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. Realsched.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als realsched.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het realsched.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
187 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over realsched.exe, deel je kennis dan en help anderen.

realsched scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.