Home > Bestanden > regedit.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een regedit fout

Regedit.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of regedit.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om regedit.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Registry Editor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat regedit.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Regedit.exe bestandsinfo

Het proces Registry Editor of htajmlerxqawdsmy hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Outerinfo van Microsoft (www.microsoft.com) of vvpkkihpcehy..

Omschrijving: regedit.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand regedit.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 146,432 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 297,984 bytes of 427,008 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/regedit.exe.html 
Het is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 7% gevaarlijk.

Als regedit.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 226,816 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 165,376 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als regedit.exe. Controleer daarom het regedit.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over regedit.exe, deel je kennis dan en help anderen.

regedit scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.