Home > Bestanden > RegisterDropHandler.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een RegisterDropHandler fout

RegisterDropHandler.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of RegisterDropHandler.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om RegisterDropHandler.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update REGISTERDROPHANDLER MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RegisterDropHandler.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RegisterDropHandler.exe bestandsinfo

Het proces REGISTERDROPHANDLER MFC Application hoort bij de software REGISTERDROPHANDLER Application van onbekend..

Omschrijving: RegisterDropHandler.exe wordt geïnstalleerd door en is onderdeel van diverse OCR en scanner programma’s. OCR programma’s vertalen gescande pagina’s in digitale tekst. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit bestand veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft RegisterDropHandler.exe niet nodig. RegisterDropHandler.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mostly C:\Program Files\ScannerU\TBRIDGE\BIN\ of C:\PROGRAM FILES\TEXTBRIDGE PRO 9.0\Bin\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 22,528 bytes (54% van alle voorkomende bestanden) of 23,040 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/registerdrophandler.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Bestand RegisterDropHandler.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\RunServices, MACHINE\Run). RegisterDropHandler.exe is geen Windows systeembestand. RegisterDropHandler.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als RegisterDropHandler.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het RegisterDropHandler.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over RegisterDropHandler.exe, deel je kennis dan en help anderen.

RegisterDropHandler scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.