Home > Bestanden > registrybooster.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een registrybooster fout

Registrybooster.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of registrybooster.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om registrybooster.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Uniblue Registry Booster. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat registrybooster.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Registrybooster.exe bestandsinfo

Het proces Uniblue Registry Booster hoort bij de software Uniblue Registry Booster (versie 2, 2009, 2010) of Uniblue RegistryBooster2 of Uniblue PowerSuite van Uniblue Software (www.uniblue.com) of Uniblue Systems (www.uniblue.com) of Uniblue Registry Booster..

Omschrijving: Windows heeft registrybooster.exe niet nodig. Registrybooster.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,885,464 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 1,877,272 bytes en nog 16 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/registrybooster.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Registrybooster.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Registrybooster.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk.

  • Als registrybooster.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,839,104 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Registrybooster.exe is geen Windows systeemcomponent. Registrybooster.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren.
  • Als registrybooster.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,678,320 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand registrybooster.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Registrybooster.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als registrybooster.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het registrybooster.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over registrybooster.exe, deel je kennis dan en help anderen.

registrybooster scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.