Home > Bestanden > RegManServ.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een RegManServ fout

RegManServ.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of RegManServ.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om RegManServ.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RegManServ.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RegManServ.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RegManServ.exe bestandsinfo

Het proces RegManServ.exe hoort bij de software Advanced Registry Doctor of Registry Defragmentation of WinCleaner Complete PC Care (versie 10) of VADIS Config van onbekend..

Omschrijving: RegManServ.exe is een programma van Elcor Software voor beheer van het Windows register. Programma’s voor beheer van het Windows register controleren dit op fouten, houden veranderingen ervan in de gaten en optimaliseren het gebruik ervan. Het Windows register bevat belangrijke informatie over het besturingssysteem en alle geïnstalleerde programma’s. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig beëindigen en verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft RegManServ.exe niet nodig. RegManServ.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 35,840 bytes (52% van alle voorkomende bestanden), 34,816 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/regmanserv.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing is niet zichtbaar. Bestand RegManServ.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als RegManServ.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het RegManServ.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over RegManServ.exe, deel je kennis dan en help anderen.

RegManServ scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.