Home > Bestanden > regshave.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een regshave fout

Regshave.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of regshave.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om regshave.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Shaving Registry. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat regshave.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Regshave.exe bestandsinfo

Het proces Shaving Registry hoort bij de software Registry Shaver of Boris Continuum Complete (versie 5) van FUJI PHOTO FILM CO., LTD (home.fujifilm.com)..

Omschrijving: regshave.exe is onderdeel van de drivers voor de Fuji Finepix digitale camera’s. Het heeft als taak de geïnstalleerde gegevens uit het gegevensbestand te verwijderen wanneer de software verwijderd wordt. Het wordt met het verwijderen van de installatie geactiveerd en geeft de voortgang van het verwijderen aan.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft regshave.exe niet nodig. Regshave.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - generally C:\Program Files\REGSHAVE\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 53,248 bytes (94% van alle voorkomende bestanden), 57,344 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/regshave.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). regshave.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als regshave.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het regshave.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over regshave.exe, deel je kennis dan en help anderen.

regshave scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.