Home > Bestanden > RegSrvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een RegSrvc fout

RegSrvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of RegSrvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om RegSrvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RegSrvc Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RegSrvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RegSrvc.exe bestandsinfo

Het proces RegSrvc Module of Intel® PROSet/Wireless Registry Service hoort bij de software RegSrvc Module of Intel® PROSet/Wireless Registry Service of mCorev32.ism_new of Intel® PROSet/Wireless of Intel® PROSet/Wireless WiFi Software of Intel Corporation - Mobile Wireless Group of Intel® PROSet/Wireless WiFi of Intel® PROSet of Intel® Sebring API van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: De Intel Register Service is samen met de besturingsprogramma's voor verscheidene Intel-netwerkkaarten geïnstalleerd. Het is een onderdeel van het ProSET hulpprogramma, dat gebruikt wordt voor het beheren van netwerken Intel-chips, en zoals de naam suggereert, verantwoordelijk is voor de nodige wijzigingen in het Windows-register ter ondersteuning van deze apparaten als besturingsprogramma's worden geïnstalleerd, verwijderd of gewijzigd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft RegSrvc.exe niet nodig. Bestand RegSrvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (e.g. C:\WINDOWS\System32\ of C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 139,264 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 327,680 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/regsrvc.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Bestand RegSrvc.exe is geen Windows systeembestand. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. RegSrvc.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk.

Als RegSrvc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk. Bestandsformaat is 122,880 bytes (90% van alle voorkomende bestanden) of 122,950 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. RegSrvc.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. RegSrvc.exe kan onthoud inputs.

Als RegSrvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk. Bestandsformaat is 473,360 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 466,944 bytes en nog 7 varianten. Het programma is niet zichtbaar. Bestand RegSrvc.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. RegSrvc.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als RegSrvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het RegSrvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
79 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over RegSrvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

RegSrvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.