Home > Bestanden > regsvr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus regsvr te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen regsvr.exe als malware, b.v. Kaspersky herkent het als Trojan.Win32.Autoit.ci of Trojan.Win32.Rozena.hnt, en Symantec herkent het als W32.Imaut.AA of W32.Imaut.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de regsvr.exe worm

Hints om regsvr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Corparation. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat regsvr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Regsvr.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Corparation bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: regsvr.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand regsvr.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 617,343 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 807,388 bytes en nog 29 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/regsvr.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is geen Windows kernbestand. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, Winlogon\Shell, DEFAULT\Run). Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Regsvr.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk.

  • Als regsvr.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk. Bestandsformaat is 6,511,616 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 617,472 bytes, 635,259 bytes of 13,179,660 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, Winlogon\Shell, DEFAULT\Run). Het is geen Windows kernbestand. Regsvr.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
  • Als regsvr.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 15,394 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 14,682 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Regsvr.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. Regsvr.exe is geen Windows systeemcomponent. Regsvr.exe kan zichzelf verbergen, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Controleer het regsvr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
58 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over regsvr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

regsvr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.