Home > Bestanden > Remind_XP.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Remind_XP fout

Remind_XP.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Remind_XP.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Remind_XP.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Application Remind_XP. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Remind_XP.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Remind_XP.exe bestandsinfo

Het proces Application Remind_XP of Reminder_XP of Application MFC Reminder_XP hoort bij de software Application Remind_XP of Application Reminder_XP of Recovery Software Suite Gateway of Recovery Software Suite of Recovery Software Suite eMachines van SoftThinks (www.softthinks.com)..

Omschrijving: Remind_XP.exe wordt geïnstalleerd als onderdeel van SoftThinks CD Creator. Dit programma herinnert je eraan je software te registreren. Het is geen essentieel onderdeel van de software en mag worden verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Remind_XP.exe niet nodig. Bestand Remind_XP.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows (generally C:\Windows\Creator\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 663,552 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 966,656 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/remind_xp.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Remind_XP.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Remind_XP.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Remind_XP.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Remind_XP.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Remind_XP scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.