Home > Bestanden > Rezip.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus Rezip te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen Rezip.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de Rezip.exe worm

Hints om Rezip.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Rezip. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Rezip.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Rezip.exe bestandsinfo

Het proces Rezip bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: Rezip.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Rezip.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 311,296 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/rezip.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Bestand Rezip.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand Rezip.exe is geen Windows systeemcomponent. Rezip.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk.

Als Rezip.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk. Bestandsformaat is 311,296 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Programma heeft geen zichtbaar venster. Rezip.exe is geen Windows systeembestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Rezip.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Controleer het Rezip.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Rezip.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Rezip scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.