Home > Bestanden > RichVideo.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een RichVideo fout

RichVideo.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of RichVideo.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om RichVideo.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RichVideo Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RichVideo.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RichVideo.exe bestandsinfo

Het proces RichVideo Module hoort bij de software RichVideo Module of Cyberlink RichVideo Service(CRVS) of CyberLink of My Book Device Driver of X-COM Interceptor of NVIDIA ForceWare Network of reFX Nexus of Security Task Manager van CyberLink (www.gocyberlink.com)..

Omschrijving: Deze module is geïnstalleerd als onderdeel van sommige CyberLink producten, zoals PowerDirector. Het versnelt het bewerken van operaties op deze producten door de opslag van de eerste video-analyse resultaten voor toekomstig gebruik, dus het hoeft niet te worden herhaald, zodat het kan worden opgeslagen en gedeeld onder de gebruikers. Het rechtstreeks beëndigen van dit proces kan leiden tot storingen in CyberLink producten die het gebruiken. Het is best om te zoeken naar een optie om het uit te zetten binnen het parent programma.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft RichVideo.exe niet nodig. RichVideo.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 167,936 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 241,734 bytes en nog 14 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/richvideo.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk.

  • Als RichVideo.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 164,864 bytes. RichVideo.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als RichVideo.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het RichVideo.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
93 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over RichVideo.exe, deel je kennis dan en help anderen.

RichVideo scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.