Home > Bestanden > rmctrl.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus rmctrl te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen rmctrl.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de rmctrl.exe worm

Hints om rmctrl.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update rmctrl.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat rmctrl.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Rmctrl.exe bestandsinfo

Het is niet bekend wie rmctrl.exe heeft geschreven.

Omschrijving: Dit proces is een onderdeel van het Cyberlink's PowerDVD product voor het afspelen van DVD's op personal computers. Het maakt het gebruik van een afstandsbediening met PowerDVD mogelijk door op de achtergrond te draaien en het luistert naar inkomende opdrachten van de afstandsbediening, die het ontvangt via de sensor en vervolgens overbrengt naar PowerDVD. Niet nodig, tenzij u een afstandsbediening gebruikt.

Gedetailleerde Analyse: rmctrl.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Rmctrl.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 32,768 bytes (99% van alle voorkomende bestanden) of 14,348 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/rmctrl.exe.html 
Bestand rmctrl.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Bestand rmctrl.exe is geen Windows kernbestand. Rmctrl.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het rmctrl.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over rmctrl.exe, deel je kennis dan en help anderen.

rmctrl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.