Home > Bestanden > RocketDock.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus RocketDock te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen RocketDock.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de RocketDock.dll worm

Hints om RocketDock.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RocketDock. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RocketDock.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RocketDock.dll bestandsinfo

Het proces RocketDock (versie 1.3.5, 1.3.0, 1.3.4) hoort bij de software Pack Vista Inspirat (versie 2) of Lion UX Pack of iOS6 Skin Pack (versie 6.0-Win7X64) of Lion Transformation Pack of Radiance Skin Pack (versie 1.0-X86) of CustoPackTools van Punk Software (punklabs.com)..

Omschrijving: RocketDock.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand RocketDock.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\Windows of in een submap van C:\ of in een submap van "C:\Documents and Settings" of in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 69,632 bytes (98% van alle voorkomende bestanden) of 53,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/rocketdock.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. RocketDock.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. RocketDock.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het RocketDock.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
66 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over RocketDock.dll, deel je kennis dan en help anderen.

RocketDock scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.