Home > Bestanden > RocketDock.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een RocketDock fout

RocketDock.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of RocketDock.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om RocketDock.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RocketDock. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RocketDock.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RocketDock.exe bestandsinfo

Het proces RocketDock (versie 1.3.5) hoort bij de software CustoPackTools of µTorrent of Pack Vista Inspirat (versie 2) of ACTION van Punk Software (punklabs.com)..

Omschrijving: Windows heeft RocketDock.exe niet nodig. Bestand RocketDock.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 495,616 bytes (95% van alle voorkomende bestanden) of 630,784 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/rocketdock.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het is geen Windows kernbestand. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders, DEFAULT\Run, Shell Folders, DEFAULT\User Shell Folders, MACHINE\Run). Het proces is niet zichtbaar. De toepassing kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. RocketDock.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

  • Als RocketDock.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk. Bestandsformaat is 630,784 bytes (92% van alle voorkomende bestanden) of 344,064 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het bestand is geen Windows systeembestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders, DEFAULT\Run, Shell Folders, DEFAULT\User Shell Folders, MACHINE\Run). Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. RocketDock.exe kan onthoud inputs.
  • Als RocketDock.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 344,064 bytes. RocketDock.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders, DEFAULT\Run, Shell Folders, DEFAULT\User Shell Folders, MACHINE\Run). RocketDock.exe is geen Windows kernbestand. RocketDock.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als RocketDock.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het RocketDock.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over RocketDock.exe, deel je kennis dan en help anderen.

RocketDock scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.